Paeria de Cervera

Punt de Voluntariat de Cervera/Segarra

Paeria de Cervera

Renúncia

L’administració gestora del portal es compromet a mantenir aquest lloc web actualitzat i precís. No obstant això, si us trobeu amb alguna cosa incorrecta o obsoleta, agrairíem que ens ho feu saber. Indiqueu on heu llegit la informació al lloc web. A continuació, ho analitzarem com més aviat millor.

No ens fem responsables de les pèrdues a conseqüència d’incorreccions o incomplecions, ni de les pèrdues derivades de problemes causats o inherents a la difusió d’informació a través d’Internet, com ara interrupcions o interrupcions. Quan utilitzem formularis web, ens esforcem per limitar el nombre de camps obligatoris al mínim. Per qualsevol pèrdua patida a conseqüència de l’ús de dades, consells o idees facilitades per o en nom de l’administració a través d’aquest lloc web, l’administració no assumeix cap responsabilitat.

L’ús del lloc web i de tots els seus components (inclosos els fòrums) està subjecte a les condicions d’ús. El sol ús d’aquest lloc web implica el coneixement i l’acceptació d’aquestes condicions d’ús.

Les respostes i consultes de privadesa enviades per correu electrònic o mitjançant un formulari web es tractaran de la mateixa manera que les cartes. Això vol dir que podeu esperar una resposta de la nostra part en un termini d’1 mes com a màxim. En cas de sol·licituds complexes, us avisarem en el termini d’1 mes si necessitem un màxim de 3 mesos.

Qualsevol dada personal que ens proporcioneu en el context de la vostra resposta o sol·licitud d’informació només s’utilitzarà d’acord amb la nostra declaració de privadesa.

L’administració farà tots els esforços raonables per protegir els seus sistemes contra qualsevol forma d’ús il·legal. L’administració implementarà les mesures tècniques i organitzatives adequades a aquest efecte, tenint en compte, entre altres coses, l’estat de la tècnica. Tanmateix, no serà responsable de la pèrdua directa o indirecta que pugui patir un usuari del lloc web que es produeix a conseqüència de l’ús il·legal dels seus sistemes per part de tercers.

L’administració no assumeix cap responsabilitat pel contingut dels llocs web als quals fa referència a un enllaç o una altra referència. Els productes o serveis oferts per tercers estaran subjectes als termes i condicions aplicables d’aquests tercers.

Els nostres empleats faran tot el possible per garantir l’accessibilitat del nostre lloc web i millorar-lo contínuament. Inclòs per a persones que utilitzen programari especial a causa d’una discapacitat.

Per tant, aquest lloc web està construït d’acord amb les directrius de nivell AA de WCAG 2.1. Aquestes directrius són acords reconeguts internacionalment sobre accessibilitat, sostenibilitat, intercanviabilitat i possibilitat de trobar llocs web.

Tots els drets de propietat intel·lectual dels continguts d’aquest lloc web corresponen a l’administració o a tercers que han col·locat el contingut ells mateixos o dels quals l’administració ha obtingut una llicència d’usuari.

No es permet la còpia, la difusió i qualsevol altre ús d’aquests materials sense l’autorització per escrit de l’administració gestora, excepte i només en la mesura en què s’estipula el contrari en les normes de llei preceptiva (com ara el dret a citar), llevat que un contingut específic indiqui el contrari.

Si teniu cap pregunta o problema amb l’accessibilitat del lloc web, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.