Paeria de Cervera

Punt de Voluntariat de Cervera/Segarra

Paeria de Cervera
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Cavalcada de Reis 2024

5 de gener de 2024, a les 17:00 - 21:00

El proper 5 de gener la Regidoria de Festes de la Paeria de Cervera busca col·laboració de tota la ciutadania i de les enitats de la ciutat perquè ajudin, de forma voluntària, en la Cavalcada de Reis.

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè pogueu fer arribar a tots els membres de la vostra entitat i a tots i totes les voluntaries  per ajudar als Reis el proper 5 de Gener.

El voluntariat és el conjunt de persones que dediquen una part del seu temps lliure a dur a terme una acció al servei dels altres o de la comunitat en general, sense esperar res a canvi.Els voluntaris efectuen un servei de tipus cívic o social com a compromís d’actuació a favor de la societat i de la persona.

Pel que fa a la Cavalcada de Reis de Cervera, el voluntariat que en ella es duu a terme promou valors com la solidaritat, la generositat, la cooperació o la integració, i és una festa pública, inclusiva i oberta a tothom sense cap mena de discriminació.

Per això, necessitem la col·laboració de tothom – A PARTIR DELS 17 ANYS D’EDAT – que vulgui ser voluntari a la Cavalcada de Reis.

Us podeu insriure aqui en aquest enllaç:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Mostra els detalls

Data:
5 de gener de 2024
Hora:
17:00 - 21:00

Organitzador

Paeria de Cervera
Phone
627 63 37 53
Correu electrònic
https://www.cervera.cat/
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Casc Antic de Cervera
Cervera, 25200 Espanya + Mapa de Google
Phone
627 63 37 53
Visualitza el lloc web de Recinte